Hofwoningen, Bouwnummer 17

Koopprijs

€ 395.000

Woonoppervlakte

47 m2

Omschrijving

De Vierhoek is een bijzonder woningbouwplan, met historisch verhaal en door HER architecten en grafisch ontwerper en kunstenaar Joost Swarte vertaald naar nu. Een uniek puzzelstuk in het centrum van Haarlem. Maatwerk op alle vlakken.

HOFWONINGEN
Het zo gewaardeerde Haarlemse wonen-aan-een-Hofje. De Hofwoningen van De Vierhoek zijn compact, intiem en volledig op het groene binnenhof georiënteerd. Op de twee verdiepingen vind je alles wat je nodig hebt.

Tussen de vier woonblokken van De Vierhoek wordt een nieuw Haarlems Hofje gerealiseerd, met aan weerszijden van het Hofje drie Hofwoningen. De zes Hofwoningen van De Vierhoek zijn compact, intiem en volledig op het groene binnenhof georiënteerd. Ze hebben een eigen terras aan het Hof. Op de twee verdiepingen vind je alles wat je nodig hebt.

Waar het ‘m om draait: het eigen buitenplaatsje aan het gezamenlijke groene Hof, het ontbijt in de zon, je potten, planten, stokrozen en kruiden. De terrasjes zijn gemarkeerd zodat duidelijk is waar ze beginnen en eindigen. Voordeur open, ramen open en je leeft hier een gezellig binnenstedelijk binnen-buitenleven, weg van de drukte en het verkeer, maar wel in de stad, dichtbij het theater en de winkels.

De woningen hebben een berging en er is een stallingplaats voor de auto in de kelder voorzien. De kelder is bereikbaar via de hoofdentree en trap van Blok 1 aan de Tempeliersstraat.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 395.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Benedenwoning

Indeling

Aantal woonlagen
2
Bouwjaar
2021
Type dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
47 m2
Inhoud
132 m3
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Ellen

Mooijekind Vleut Makelaars

De Vierhoek

Is een ontwikkeling van:

HBB Groep