Volmaackt

Tussen de statige bebouwing van de Bronsteeweg en de Heemsteedse Dreef is aan de Lanckhorstlaan een schitterende twee-onder-een-kapwoning gerealiseerd. De woning maakt onderdeel uit van het project Volmaackt en is thans ingericht als modelwoning. De woning met veel leefruimte en sfeer is gebouwd in de stijl van de jaren dertig.

Voor deze woning zijn een aantal meerwerkopties gekozen die meegenomen zijn tijdens de bouw. Zo is de berging aan de zijkant van de woning uitgebouwd en heeft de woning aan de achterzijde een brede pui. Ook is er een voorbereiding getroffen voor het later plaatsen van 2 dakramen in de zijgevel.

Op deze locatie heeft u alle voorzieningen op loop- of fietsafstand. Van bijzonder goed aangeschreven scholen op alle niveaus tot winkels en diverse goede horeca-gelegenheden. Ook op recreatief gebied heeft Heemstede veel te bieden. U bent zo in het centrum van Haarlem, op het strand en in de Kennemerduinen. Daarbij liggen Wandelbos Groenendaal, de Schouwbroekerplas en de Haarlemmerhout op fietsafstand.

STATIGE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING IN JAREN 30 STIJL NABIJ HET CENTRUM VAN HEEMSTEDE

INDELING:
Parterre: Entree, hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang; royale woonkamer met trapkast en openslaande deuren naar de tuin en open keuken met eetkamer. Ruime aangebouwde berging, eenvoudig toegankelijk te maken vanuit de woon- of eetkamer.

1e Verdieping: Overloop, 3 royale slaapkamers, badkamer voorzien van bad, douche, toilet en wastafel.

2e Verdieping: Grote zolderruimte met aparte technische ruime voorzien van aansluiting voor wasmachine en droger, C.V.-opstelling, mechanische ventilatie en omvormer zonnepanelen.

ALGEMEEN
* Nieuwbouw in hartje Heemstede
* Ingericht als modelwoning
* Woonoppervlakte 193 m2
* Kaveloppervlakte 215 m2
* Vloerverwarming op de gehele parterre
* De woning wordt opgeleverd exclusief tegelwerk en keuken
* Alle voorzieningen in de buurt
Lees verder...