NieuwWonen Haarlem: bekijk hier het huidige en toekomstige nieuwbouwaanbod in Haarlem

NieuwWonen Haarlem is een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in deze regio. Het doel van NieuwWonen Haarlem is het nieuwbouwaanbod in Haarlem op een overzichtelijke manier weergeven voor woningzoekenden.

 Op dit moment zijn er dan ook 
ruim 300 nieuwbouwwoningen in Haarlem aangemeld op NieuwWonen Haarlem. Dit heeft als voordeel dat je jezelf niet meer bij verschillende nieuwbouwmakelaars en op verschillende projectwebsites hoeft in te schrijven om het aanbod tot je te kunnen nemen. Daarnaast biedt NieuwWonen Haarlem jou de mogelijkheid om snel informatie te ontvangen over projecten waar jij interesse in hebt.


 De NVM Nieuwbouwspecialisten die zijn aangesloten bij NieuwWonen Haarlem zijn:
  • Mooijekind Vleut Makelaars

  • VLIEG Makelaars

Het nieuwbouwaanbod verzameld op één website
   NieuwWonen Haarlem: bekijk hier al het nieuwbouwaanbod

   NieuwWonen Haarlem helpt jou gericht te zoeken

   In een stad als Haarlem waar veel nieuwbouwprojecten worden ontwikkeld, wil je natuurlijk op een efficiënte manier op zoek gaan naar jouw droomwoning. NieuwWonen Haarlem maakt het daarom mogelijk om gericht te zoeken. Als je je woonwensen invult, geef je aan op welke locatie in Haarlem je een nieuwbouwhuis wil kopen of huren en naar wat voor type woning je op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een vrijstaande woning met tuin of een appartement met balkon en prachtig uitzicht? Ook de oppervlakte, indeling en prijsklasse van jouw ideale nieuwbouwwoning vul je natuurlijk in.


   Het grote voordeel hiervan is dat je als eerste op de hoogte bent van alle ontwikkelingen over nieuwe projecten die op jouw wensen aansluiten. Je voorkomt hiermee dat nieuwbouwprojecten die aan jouw wensen voldoen je ontglippen. Bovendien kun je snel actie ondernemen. Dit is belangrijk in een omgeving als Haarlem waar veel vraag is naar nieuwbouw. 


   Daarnaast informeren we je via onze nieuwsbrief en sociale media zoals Facebook en Instagram. NieuwWonen Haarlem zorgt er op deze manier voor dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwbouwontwikkelingen in Haarlem.

   De voordelen van NieuwWonen Haarlem op een rij

   Bruisende omgeving. Niet alleen in de binnenstad van Haarlem is altijd wat te beleven, ook in de wijken daaromheen hoef je je niet te vervelen. Van musea tot theaters en van hippe restaurants tot concept stores: er is voor ieder wat wils.  

   Werkgelegenheid. In en rondom Haarlem is veel werkgelegenheid. Haarlem is dan ook een goede, centrale plek als je in deze omgeving werkt of wil gaan werken. 

   Groenvoorzieningen. Als je even wilt ontsnappen aan de drukte van de stad zijn er meer dan 20 parken waar je kunt genieten van groen. Bovendien worden nieuwe gebouwen steeds vaker voorzien van daktuinen. 

   Gevarieerd aanbod. Het mooie aan nieuwbouwprojecten in Haarlem is dat er zoveel verscheidenheid is. Denk bijvoorbeeld aan gezellige benedenwoningen, moderne starterswoningen, energiezuinige appartementen en stijlvolle herenhuizen in een groene omgeving. 

   NieuwWonen Haarlem laat jouw nieuwbouwwens in vervulling gaan

   Heb je jouw ideale woning nog niet gevonden? Ook dan biedt NieuwWonen Haarlem mogelijkheden. NieuwWonen Haarlem wil samen met de betreffende gemeentes en ontwikkelaars toekomstige nieuwbouwprojecten beter laten aansluiten op jouw woonwensen.

   Als er andere zoekers zijn met vergelijkbare wensen brengen wij die belangstelling onder de aandacht bij de gemeente Haarlem en projectontwikkelaars. Door je woonwensen in te vullen, heb je zelf dus invloed op de nieuwbouwontwikkelingen in jouw eigen woonomgeving. Wie weet wordt jouw woondroom dan werkelijkheid! Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen Haarlem veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.

   Start jouw zoektocht op NieuwWonen Haarlem

   Je kunt vast niet wachten om jouw zoektocht naar een nieuwbouwwoning in Haarlem te beginnen. Vergeet niet om eerst je woonwensen op NieuwWonen Haarlem in te vullen, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van nieuwbouwprojecten in Haarlem die hierop aansluiten.