Header

Over NieuwWonen Haarlem

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Haarlem die aansluit op jouw woonwensen? Dan begint je zoektocht op NieuwWonen Haarlem, een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in deze regio in samenwerking met de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA).

Het nieuwbouwaanbod op één website
NieuwWonen Haarlem laat jou op een overzichtelijke manier kennismaken met het nieuwbouwaanbod van de NVM Nieuwbouwspecialisten in Haarlem. Je hoeft jezelf dus niet meer bij verschillende nieuwbouwmakelaars en op verschillende projectwebsites in te schrijven. NieuwWonen Haarlem biedt een overzicht van nieuwbouwaanbod in Haarlem en omstreken. Daarnaast vind je op NieuwWonen Haarlem het nieuwbouwaanbod van de regio's Amsterdam, Purmerend en Zaanstreek.

Als eerste op de hoogte
NieuwWonen Haarlem is een platform waar vraag en aanbod elkaar treffen: als je je woonwensen invult, ontvang je als eerste alle ontwikkelingen over nieuwe projecten die aansluiten op jouw woonwensen. Makkelijk toch? Zo ben je als eerste op de hoogte van projecten die in de nabije toekomst in de verkoop gaan.

Veilig en vertrouwelijk
Ook als jouw droomhuis nog niet tussen het nieuwbouwaanbod staat, biedt NieuwWonen Haarlem mogelijkheden. Als er andere zoekers zijn met vergelijkbare wensen brengen wij die belangstelling onder de aandacht van projectontwikkelaars en gemeenten. Wie weet wordt jouw woondroom dan werkelijkheid! Om deze reden is het ook erg belangrijk om je woonwensen zo volledig mogelijk in te vullen. Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen Haarlem veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.

Woonevents
We informeren je niet alleen via deze website, maar ook via onze nieuwsbrief en via sociale media zoals Facebook en Instagram. Daarnaast organiseert NieuwWonen Haarlem regelmatig woonevents, waar je je persoonlijk kunt laten informeren over de meest recente nieuwbouwontwikkelingen in Haarlem.

NVM Nieuwbouwspecialisten Haarlem
NieuwWonen Haarlem is een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in de regio Haarlem in samenwerking met de MVA. Onderstaande NVM Nieuwbouwspecialisten zijn bij dit platform betrokken:
- Mooijekind Vleut Makelaars

- VLIEG Makelaars

Landelijk netwerk
NieuwWonen Haarlem is onderdeel van de overkoepelende coöperatie NieuwWonen Nederland en één van de ongeveer vijfentwintig regionale NieuwWonen-platforms. Vast onderdeel van dit netwerk zijn ook Funda, NVM en NVM statistics.