Paviljoenwoning, Missiehuis park -ong

Koopprijs

€ 1.150.000

Woonoppervlakte

154 m2

Omschrijving

Een uniek historisch object, vooral door de bijzondere dakconstructie. In 1922 ontworpen door F.C. de Beer en in 1925 gebouwd. Het pand wordt weer losgemaakt van de zuidvleugel van het Missiehuis en in volle glorie hersteld, waarbij raampartijen worden toegevoegd. De woning kan casco of volgens de voorbeeldplattegrond met een woonoppervlakte van CIRCA 155 m2 worden opgeleverd. In de voorbeeldplattegrond is de unieke dakconstructie ook in de woning zichtbaar, door de vides bij de entree en in de woonkamer. Er kunnen vier slaapkamers op de eerste verdieping en een separate werkkamer op de begane grond, direct naast de entree, worden gerealiseerd. Aan maar liefst drie zijden van de woning bevindt zich een tuin. Iedereen die altijd op zoek is geweest naar een bijzondere woning, kan deze hier vinden.

De woning krijgt een eigen parkeerplaats op het terrein, daarnaast komen er voldoende openbare parkeerplaatsen langs de randen van Missiehuis Park. De paviljoenwoning is energiezuinig en wordt zonder gasaansluiting opgeleverd. Er zal door een collectieve bodemwarmtewisselaar en warmtepompinstallatie (bodemenergie) worden verwarmd of gekoeld. Voor warm tapwater zal de woning daarnaast nog worden voorzien van een individuele booster-warmtepomp.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 1.150.000
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Vrijstaand huis
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2024
Type dak
Mansarde dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
154 m2
Inhoud
425 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op afgesloten terrein

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars

Haarlem

Missiehuispark plan noord (fase 1)

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Paviljoenwoning in het project Missiehuispark plan noord (fase 1)

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.