Herenhuis, Bouwnummer 8

Koopprijs

€ 830.000

Woonoppervlakte

158 m2

Omschrijving

Wandel over de locatie en krijg een goede indruk van het project Missiehuis park. Voor al uw vragen kunt u terecht bij het info-punt ter plaatse.

Dit ruime, karakteristieke en comfortabele herenhuis met een woonoppervlakte van circa 158 m2 ligt langs de Driehuizerkerkweg, ten noorden van de historische gebouwen. De drielaagse woning heeft via een bijzondere metalen tuinpoort een entree en een tuin aan de westzijde en een berging passend binnen het ontwerp, entree en tuin aan de oostzijde. De tuinen krijgen groene perceelafscheidingen en de berging een groen Sedum dak. Het herenhuis kan op verschillende manieren worden ingedeeld en dankzij de verschillende koper opties kan elke woningen worden aangepast aan de wensen van de bewoners. Zo behoort een daktoegang met twee openslaande deuren vanuit de slaapkamer op de eerste verdieping, een tweede badkamer en vijfde slaapkamer op de tweede verdieping tot de mogelijkheden. De woning krijgt een eigen parkeerplaats op het terrein, daarnaast komen er voldoende openbare parkeerplaatsen langs de randen van Missiehuis Park.

De woning zal voldoen aan de eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG). De woning wordt zonder gasaansluiting opgeleverd en door een collectieve bodemwarmtewisselaar en warmtepompinstallatie (bodemenergie) worden verwarmd (of gekoeld) middels vloerverwarming(koeling) in de woning. Voor warm tapwater zal de woning daarnaast nog worden voorzien van een individuele booster-warmtepomp. Op het platte deel van het dak van de woning komen zonnepanelen.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 830.000
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Herenhuis
Woningsoort
Tussenwoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2023
Type dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
158 m2
Inhoud
475 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)

Energie

Energieklasse
A++++
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op afgesloten terrein

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars

Haarlem

Missiehuispark plan noord (fase 1)

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Herenhuis in het project Missiehuispark plan noord (fase 1)

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.