De Laaghoog-kap, Bouwnummer 201

Koopprijs

€ 595.000

Woonoppervlakte

128 m2

Omschrijving

De Laaghoog-kap is vanaf de straatzijde een charmante woning om te zien, kenmerkend door zijn lage kap voor. Door de woning zijn ruimte te geven is aan de achterzijde de kap hoog ontworpen. De achterzijde van de woning grenst met eigen tuin aan het binnenhof.

Kenmerken De Laaghoog-kap:

*Kaveloppervlakte circa tussen 118 en 206 m2
*Woonoppervlakte circa 128 m2
*Tuinen gelegen in de Hoven en veelal ruime groenzones voor de deur
*Uitbreiding met dakkapel en uitbouw van 2 of 3 meter mogelijk
*4 Slaapkamers

Koopsom vanaf € 590.000,-- VON

Hofgeest Buiten: groen en landelijk wonen in Velserbroek
Rustig en landelijk wonen in een omgeving waar het buitenleven centraal staat. Dat is wat Hofgeest Buiten u biedt. Deze groene, moderne en duurzame buurt wordt een mooie en bijzondere plek om te wonen. Een plek waar iedereen zich thuis voelt. Deze sneak preview laat alvast een selectie zien uit het gehele aanbod. Wij verwachten in de nazomer van dit jaar in verkoop te kunnen gaan.

Hier groeit iets moois
Aan de noordwestzijde van Velserbroek verschijnt de komende jaren een groene en ruim opgezette nieuwe buurt. Hofgeest ligt aan de Hofgeesterweg en Broekeroog, bij het groen van de Biezen en Spaarnwoude. In Hofgeest Buiten komen verschillende huizen in verkoop; eengezinswoningen (rij- en hoekwoningen), twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen met veelal meer dan 15 meter groen voor de deur. In het ontwerp van de buurt en de woningen is er veel aandacht voor de kwaliteit van wonen en duurzaamheid. De woningen zijn energiezuinig en beschikken over een warmtepomp en zonnepanelen voor de energieopwekking.

Het buitenleven staat centraal, en dat voelt u. De ruime tuinen, veel openbaar groen rondom de huizen en zo min mogelijk auto’s in het directe straatbeeld, maken dat u tot rust komt. De gebiedseigen boomsoorten hebben een aantrekkingskracht voor vogels en insecten, waardoor u het leven voelt in deze groene buurt. Kinderen spelen op natuurlijke speelplaatsen, waarbij er naar hartelust kan worden geklommen, geklauterd, ontdekt en avonturen beleefd.

Groen en landelijk wonen in Velserbroek
Rijdt u Hofgeest Buiten tegemoet, dan ziet u puntige daken rijzen uit het groene landschap. Als u vervolgens de buurt inrijdt, is het straatbeeld rustig, dorps en groen met opvallend weinig auto’s. Natuurlijke speelplekken, veel groen en de woonhofjes maken het dorpse straatbeeld af en u weet: hier kom ik thuis.

De omgeving van Hofgeest Buiten
Hofgeest Buiten ligt vlakbij recreatiegebied Spaarnwoude, een prachtig gebied om te wandelen of te fietsen. Op zoek naar ander vertier? Door de directe aansluitingen op de N208 en A9 staat u binnen een half uur in Haarlem of Amsterdam. Scholen, supermarkten, openbaar vervoer en sportgelegenheden liggen op loopafstand. De omgeving van Hofgeest Buiten laat niets te wensen over.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 595.000
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Tussenwoning
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
128 m2
Inhoud
384 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars

Haarlem

Hofgeest Buiten fase 2

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Laaghoog-kap in het project Hofgeest Buiten fase 2

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.