De Twee-onder-een-kap woning, Bouwnummer 173

Koopprijs

€ 895.000

Woonoppervlakte

175 m2

Omschrijving

Voor Hofgeest Buiten zijn verschillende ruime twee-onder-een-kapwoningen ontworpen en deze komen op zorgvuldig uitgekozen plekken door de buurt. Zo hebben alle twee-onder-een-kap woningen een mooie kavel en aan meerdere zijdes van de woning de tuin.

Kenmerken Twee-onder-een-kap:

*Kavel oppervlakte circa tussen 198 en 351 m2
*Woonoppervlakte circa 155 tot en met 175 m2
*Aan meerdere zijdes van de woning tuin
*Uitbouw van 2 of 3 meter mogelijk
*3 + zolder, 4 + zolder of 5 Slaapkamers

Koopsom vanaf € 810.000,-- VON

Hofgeest Buiten: groen en landelijk wonen in Velserbroek
Rustig en landelijk wonen in een omgeving waar het buitenleven centraal staat. Dat is wat Hofgeest Buiten u biedt. Deze groene, moderne en duurzame buurt wordt een mooie en bijzondere plek om te wonen. Een plek waar iedereen zich thuis voelt. Deze sneak preview laat alvast een selectie zien uit het gehele aanbod. Wij verwachten in de nazomer van dit jaar in verkoop te kunnen gaan.

Hier groeit iets moois
Aan de noordwestzijde van Velserbroek verschijnt de komende jaren een groene en ruim opgezette nieuwe buurt. Hofgeest ligt aan de Hofgeesterweg en Broekeroog, bij het groen van de Biezen en Spaarnwoude. In Hofgeest Buiten komen verschillende huizen in verkoop; eengezinswoningen (rij- en hoekwoningen), twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen met veelal meer dan 15 meter groen voor de deur. In het ontwerp van de buurt en de woningen is er veel aandacht voor de kwaliteit van wonen en duurzaamheid. De woningen zijn energiezuinig en beschikken over een warmtepomp en zonnepanelen voor de energieopwekking.

Het buitenleven staat centraal, en dat voelt u. De ruime tuinen, veel openbaar groen rondom de huizen en zo min mogelijk auto’s in het directe straatbeeld, maken dat u tot rust komt. De gebiedseigen boomsoorten hebben een aantrekkingskracht voor vogels en insecten, waardoor u het leven voelt in deze groene buurt. Kinderen spelen op natuurlijke speelplaatsen, waarbij er naar hartelust kan worden geklommen, geklauterd, ontdekt en avonturen beleefd.

Groen en landelijk wonen in Velserbroek
Rijdt u Hofgeest Buiten tegemoet, dan ziet u puntige daken rijzen uit het groene landschap. Als u vervolgens de buurt inrijdt, is het straatbeeld rustig, dorps en groen met opvallend weinig auto’s. Natuurlijke speelplekken, veel groen en de woonhofjes maken het dorpse straatbeeld af en u weet: hier kom ik thuis.

De omgeving van Hofgeest Buiten
Hofgeest Buiten ligt vlakbij recreatiegebied Spaarnwoude, een prachtig gebied om te wandelen of te fietsen. Op zoek naar ander vertier? Door de directe aansluitingen op de N208 en A9 staat u binnen een half uur in Haarlem of Amsterdam. Scholen, supermarkten, openbaar vervoer en sportgelegenheden liggen op loopafstand. De omgeving van Hofgeest Buiten laat niets te wensen over.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 895.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Villa
Woningsoort
2-onder-1-kap-woning
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
175 m2
Inhoud
525 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars

Haarlem

Hofgeest Buiten fase 2

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Twee-onder-een-kap woning in het project Hofgeest Buiten fase 2

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.