Gelukkig nieuw (woon)jaar!

01 januari 2021

Een nieuw jaar is aangebroken! Team NieuwWonen Haarlem wenst je een gelukkig en gezond 2021! Heb jij je lijstje met voornemens al klaar? Misschien is het in 2020 niet gelukt om een woning te vinden of twijfelde je nog? Dan is 2021 het moment om de stap te zetten.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Naast de geijkte voornemens zoals stoppen met roken, meer bewegen en genoeg tijd maken voor vrienden en familie is een nieuwe woning wellicht ook iets dat al een tijdje in je gedachten speelt. Zeker na afgelopen jaar, waarin we meer tijd thuis hebben doorgebracht dan ooit. Misschien verlang je naar een woning met een kantoor aan huis, of zoek je liever naar een huis met een fijne achtertuin? Tijd om de eerste stap te zetten.

Geloof ons; als je eenmaal de knop hebt omgezet dan is dit het leukste voornemen om mee aan de slag te gaan! De ideeën voor een nieuwe inrichting, de tuin, een moderne keuken en een mooie badkamer gaan in je systeem zitten en je ziet jezelf al helemaal zitten in jouw droomhuis. Maar dan moet er eerst wat gebeuren... Maak een lijstje met wensen voor de perfecte woning en gebruik deze om het ideale nieuwbouwproject op onze site te vinden. Vul op jouw woonaccount je woonwensen in, dan houden wij jou op de hoogte van interessante nieuwbouwprojecten in de regio Haarlem.