Schrijf u nu in!

17 juni 2020

2 Herenhuizen aan de Langendijkstraat 15 en 17 te Haarlem

 

TWEE HERENHUIZEN
De duurzame, gasloze woningen krijgen een luxe en karakteristieke uitstraling met hoge plafonds, grote raampartijen, houten kozijnen en een chique voorgevel. Ze worden hoogwaardig geïsoleerd, voorzien van mechanische ventilatie, warmtepomp en vloerverwarming in alle vertrekken.

De grootte van de herenhuizen is ca. 139m2 inclusief atelierruimte op de begane grond. Dit maakt de woning uitermate geschikt voor de combinatie wonen en werken. De atelierruimte is een volwaardige en afgewerkte ruimte, voorzien van vloerverwarming, toilet, warm- en koudwateraansluitingen, elektra en openslaande deuren naar de tuin. De achtertuin ligt op het noordoosten, met achterin de tuin een berging.

De woningen bestaan uit begane grond en twee verdiepingen, waarbij diverse indelingen mogelijk zijn in overleg met de aannemer.

Het platte dak wordt voorzien van de benodigde aansluitingen voor zonnepanelen. Er kunnen maar liefst 14 zonnepanelen worden geplaatst. De koper krijgt een voucher t.w.v. € 5.000,- om deze zelf te laten plaatsen, waarbij de BTW kan worden teruggevraagd bij de belastingdienst.

TOPLOCATIE TUSSEN STAD EN STRAND
Het Garenkokerskwartier is bij uitstek een van de leukste plekken van Haarlem om te wonen! De Langendijkstraat is een rustig straatje tussen de Zijlweg en de Brouwerskade. Via de Zijlbrug over de Zijlsingel loop je binnen enkele minuten het gezellige centrum van Haarlem in met al haar hippe lunchspots, restaurants, leuke koffietentjes en musea. Op zaterdag is de markt op de Grote Markt een aanrader voor heerlijke verse boodschappen maar ook supermarkten bevinden zich direct in de buurt. Het NS-station en de busverbinding richting Amsterdam CS, de Zuidas en Den Haag liggen op loopafstand en ook het strand en de duinen van Bloemendaal zijn gemakkelijk te bereiken voor een sportieve ochtend of lekker uitwaaien met de hond en kinderen. Kortom is dit een perfecte locatie om te wonen!

Schrijf je in middels het inschrijfformulier op onze website of neem contact op met ons nieuwbouwteam via 023 - 542 02 44.