Karakteristieke herenhuizen op toplocatie in Haarlem

26 mei 2020

In de rustige Langendijkstraat in het Garenkokerskwartier in Haarlem worden twee duurzame en karakteristieke herenhuizen gebouwd. Wil jij riant wonen (139 m² woonoppervlak) op een toplocatie tussen stad en strand? Dit is je kans! 

De duurzame, gasloze woningen krijgen een luxe en karakteristieke uitstraling met hoge plafonds, grote raampartijen, houten kozijnen en een chique voorgevel. Ze worden hoogwaardig geïsoleerd, voorzien van mechanische ventilatie, warmtepomp en vloerverwarming in alle vertrekken. Dankzij de volwaardige atelierruimte op de begane grond zijn deze woningen uitermate geschikt voor de combinatie van wonen en werken. 

Het Garenkokerskwartier is bij uitstek een van de leukste plekken van Haarlem om te wonen. Het gezellige centrum van Haarlem ligt slechts op een paar minuten lopen. Hier vind je hippe lunchspots, restaurants, leuke koffietentjes en musea. Ook het NS-station en de busverbinding bevinden zich op loopafstand. 

De herenhuizen hebben een koopsom van € 800.000,- v.o.n. Naar verwachting start de bouw in juni en worden de woningen in maart 2021 opgeleverd. 

Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.