Mooijburg Waterzicht: bepaal zelf hoe jij wilt wonen op Centrumeiland, Amsterdam

23 september 2020

Mooijburg Waterzicht op Centrumeiland wordt een markant appartementengebouw waarin je kunt wonen zoals jij wilt. Het project wordt in mede-opdrachtgeverschap ontwikkeld. Dit betekent dat je zelf meebeslist over je woning én het gehele complex.

Verschillende type woningen
Mooijburg Waterzicht wordt gerealiseerd aan de zuidzijde van het Centrumeiland, op de zon gericht en met vol zicht op het water. Er liggen plannen voor een fraaie houten gevel met verspringende raampartijen, balkons of loggia’s en glazen kassen. Achter die boeiende gevel biedt Mooijburg Waterzicht verschillende type woningen: van comfortabele appartementen tot fijne gezinswoningen in de vorm van een maisonnette, en van woonwerkwoningen met dektuin tot fantastische penthouses. De woonoppervlaktes variëren van 61 tot 139 m².

MedeOpdrachtgeverschap
MedeOpdrachtgeverschap (MO) betekent dat je zelf meebeslist over je woning en over het gehele complex. Het komt er op neer dat je je woning laat bouwen zoals jij dat wilt, maar zonder de lasten die bij zelfbouw komen kijken. Samen bepaal je het gevelbeeld, de buitenruimtes en de gemeenschappelijke ruimtes. Ook heb je invloed op de indeling van je eigen woning. 

Richtprijzen
Doordat het mede aan jezelf is hoe je de woning wilt vormgeven, zijn er nu nog geen vastomlijnde prijzen. We kunnen wel een richting geven. De richtprijzen gaan uit van een basisprijs van zo'n € 4.700,- per vierkante meter. Dat is de prijs voor een basis met binnenwanden en -deuren, elektra- en leidingwerk, meterkast en verwarmingsinstallatie. De tuin, een loggia of andere buitenruimte komt hier nog bovenop. De richtprijzen zijn bovendien exclusief de afkoopsom van de erfpachtcanon (dus op basis van een jaarlijkse canonbetaling), inclusief btw over de grondwaarde en exclusief een parkeerplaats.

Heb je interesse in één van de woningen in Mooijburg Waterzicht? Neem dan contact op met de makelaar