Hofgeest Buiten, Velserbroek: nog enkele huizen vrij!

29 augustus 2022

Heerlijk rustig en landelijk wonen aan de rand van Velserbroek? Er zijn nog een paar ruime woningen met fijne tuinen beschikbaar in Hofgeest Buiten Fase 2! Natuurlijk gasloos en energiezuinig, met warmtepomp en waar nodig zonnepanelen voor de energieopwekking.

Fijn buitenleven
In een landschap dat het hele jaar door mooi blijft, vind je straks het leuke, gezellige en dorpse Hofgeest Buiten. Een prettige plek om thuis én tot rust te komen.

Elk huis staat op een ruime kavel, heeft een mooie groenzone voor de deur en veel ruimte om heerlijk te wonen (ca. 129 - 156 m²). Prijzen vanaf € 590.000,- v.o.n. Goed om te weten: je kunt de indeling van jouw huis op sommige punten zelf invullen! Denk aan een tuingerichte woonkamer i.p.v. keuken, een dakkapel of zelfs een uitbouw.

Landelijk wonen op centrale locatie
Dat het buitenleven hier centraal staat, merk je aan alles. Royale tuinen en opvallend weinig auto’s in het directe straatbeeld. Aan al het openbare groen met bomen waar vogels en insecten graag langskomen. En aan de natuurlijke speelplaatsen: lekker klimmen, klauteren, ontdekken, avonturen beleven… een droom voor elk kind!

Voor een woonplek met zó veel groen woon je verrassend vlak bij goede scholen, supermarkten en OV. Ook stadse gezelligheid is altijd in de buurt: fiets lekker naar de binnenstad van Haarlem of rijd met 30 minuten naar Amsterdam!

Meer weten?
Kijk even op de projectwebsite of neem contact op met het team nieuwbouw-makelaars van dit nieuwbouwproject! Zij staan voor je klaar.

Bekijk ook het project Hofgeest Buiten fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Hofgeest Buiten fase 2

Velserbroek

12 woningen beschikbaar
128m - 193m woonoppervlakte
€ 590.000 tot € 1.095.000