Gonnet: eigentijds wonen & werken in Haarlem

21 oktober 2020

Nieuwbouwproject Gonnet bestaat uit 2 gebouwen die samen 48 woningen tellen: van appartementen tot herenhuizen en penthouses. Op deze unieke plek in de Gonnetbuurt, in de luwte van de stad, is het heerlijk wonen en werken. Schrijf je nu in als belangstellende!

‘Gonnet 22 en Gonnet 24’ vormen samen nieuwbouwproject ‘Gonnet’ waar je eigentijds woont en werkt.

Gonnet 22
Gonnet 22 telt 16 verschillende woningen, zoals atelierwoningen, appartementen en één penthouse. Het gebouw is voorzien van een binnentuin met privétuinen en (dak)terrassen. Parkeren kan in de stallingsgarage. 

Gonnet 24
Gonnet 24 bestaat uit 32 woningen zoals terraswoningen, urban villa's, appartementen, herenhuizen en penthouses. De woningen kijken uit op de gezamenlijke binnentuin. Parkeren kan in de stallingsgarage. 

Unieke locatie
De Gonnetbuurt ligt aan de noordkant van de Haarlemse binnenstad. In het westen grenzend aan het monumentale Ripperdapark, op een steenworp afstand van het centrum en vlakbij het station van Haarlem. Een unieke plek, in de luwte van de stad mét goede uitvalswegen.

Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan nu in als belangstellende via de projectwebsite. De verkoop van de woningen zal eind oktober van start gaan.