Gonnet 22 & 24: gevarieerd woningaanbod in hartje Haarlem

12 november 2020

Wil jij in de luwte van de stad Haarlem wonen, met een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen? Dit is je kans! Op een unieke plek vlak bij het Spaarne verrijzen 48 nieuwbouwwoningen in nieuwbouwproject Gonnet.

Nieuwbouwproject Gonnet bestaat uit 2 gebouwen; Gonnet 22 en 24. Dit zijn samen 48 woningen, variërend van appartementen tot herenhuizen en penthouses. De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf 38 m² en zijn voorzien van een dakterras, balkon of binnentuin. De woningen zijn beschikbaar vanaf € 262.000,- v.o.n.

De Gonnetbuurt ligt aan de noordkant van de Haarlemse binnenstad. In het westen grenzend aan het monumentale Ripperdapark, op een steenworp afstand van het centrum en vlakbij het station van Haarlem. Deze buurt huisvest tal van kleine en grote bedrijven, in combinatie met een aantal woningen. 

Wil je meer weten over de verschillende type woningen in dit nieuwbouwproject? Download dan de brochure via de projectwebsite of haal deze af bij het kantoor van Mooijekind Vleut Makelaars in Haarlem of Heemstede. Voor de woningen in Gonnet 24 is de inschrijving al geopend. De toewijzing vindt plaats in december. De inschrijving van de woningen in Gonnet 22 start later.