Groene Linten fase 6, Haarlem | Binnenkort in verkoop

20 maart 2019

Wil jij groen en centraal wonen in het prachtige Haarlem? Dan is de laatste fase van nieuwbouwproject Groene Linten iets voor jou. De 33 woningen in deze fase zijn ruim opgzet en liggen aan een groen park. Bovendien ben je binnen 5 minuten fietsen in het centrum van Haarlem of op de snelweg. 

Groene Linten is een groene en levendige buurt waar kinderen veilig op straat kunnen spelen. Dankzij de brede straten en groene ruimtes heeft de buurt een parkachtige uitstraling. Het is een wijk voor jong en oud, waar alles dichtbij is.

De woningen hebben een woonoppervlak variërend van 125 tot 140 m². Elke woning beschikt standaard over 3 slaapkamers, een ruime zolder en een royale tuin. Wil je groter wonen? Dat kan, want uitbreiden behoort tot de mogelijkheden. De woningen kenmerken zich door de grote hoeveelheid licht. Daarnaast zijn alle huizen luxe afgewerkt en profiteer je van lage energielasten. 

Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan in op onze website, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen rondom dit nieuwbouwproject, zoals de start verkoop.